Lavvoleir

To uker i året, vår og høst, nyter vi deilige dager oppe i marka på lavvoleir :) Barna leveres og hentes oppe i leiren og åpningstidene er de samme som ellers denne uka.

Her starter dagen med matpakke rundt bålet og en kopp rykende fersk bålkaffe til de av foreldrene som har tid til det.

Fjellsetra er et spennende område og et flott utgangspunkt for mange fine turer, både korte og litt lengre. Her finnes bademuligheter, maurtuer som må utforskes, froskedammer, murer etter gamle hus, klatretrær, bekker å leke i, tauarrangement, disser, åpne sletter, lyng å gjemme seg litt bort i og uante muligheter for å leke seg - så som dere skjønner, så har vi funnet det perfekte stedet å ha lavvoleir på!

Sikkerheten er godt ivaretatt når vi er på lavvoleir. Det er ingen som får lov til å gå alene bort fra området, og vi voksne fordeler oss rundt på hele området der hvor det er barn.

Når vi er på leir om høsten, er det bare storbarn som er i marka og småbarn kommer opp en dag på besøk. Vi har også prøvd å la 3-åringene på storbarn får ha ett par dager nede i barnehagen denne uka, for ei hel uke i marka kan faktisk bli i heftigste laget for noen av dem. Vi ønsker jo ikke å ta fra den gleden ved å være ute.Men når vi er på leir om våren er både storbarn og småbarn der oppe hele uka.