Kråkeslottet

Velkommen til storbarnsavdelingen Kråkeslottet!

Her på storbarnsavdelingen er hver dag fylt med humor, omsorg, lek og læring!

Vi har plass til 25 barn på avdelingen, så her er det alltid noen å leke med, både inne og ute.

Vi har fokus på å være mye ute, både på tur og ute i barnehagen. Vi bruker nærområdet vårt masse, og er mye på tur blant annet på Kystadhaugen og på idrettsbanen. I tillegg tar vi oss av og til lengre turer, det er alltid stas både å kjøre buss og trikk!

Vi ser også fram til lavvoleirukene våre, en uke på høsten og en uke på våren, der turer, lek og moro i skogen, og nistemat er høydepunkter.

Kråkeslottet har ”året rundt” som tema gjennom hele barnehageåret, og vi finner gjerne høst- og vårtegn, og vi observerer hvordan naturen endrer seg.

Kråkeslottet ønsker å følge årstidene og se nærmere på hva som skjer i naturen ved blant annet bruk av foto. Ved å la barna selv ta bilder, kan vi også få et innblikk i hva barna selv finner spennende og er opptatt av.