Knerten og Kanutten

Vi på småbarn har har mye moro sammen!

Vi planlegger mye av innholdet i hverdagen sammen, har felles tema og endel felles turer. Vi har utetid samtidig, og avdelingene hjelper hverandre under avdelingsmøtene.

En gang i måneden har vi felles samlingsstund som er knyttet opp mot månedens tema, da er det aldersdelte grupper, 1 åringene på Knerten og 2 åringene på Kanutten. Dette skaper samhold og vennskap på tvers av avdelingene.

I perioder har vi studenter fra DMMH i praksis.

Vi har faste turdager tirsdag for de største når vær og føre tillater det, og felles turdag for hele avdelingen på torsdager. Nærmiljøet brukes flittig, vi har fine muligheter som kan gå til Idrettsanlegget, Hestene på Hårstad, Kystadhaugen eller Lilleskogen, der er det supert å være! Andre turmål kan være med trikk eller buss til Lian, Ila-parken, Haukvannet, Voll gård osv.

Små og store koser seg sammen!