Katthult

Velkommen til storbarnsavdelingen Katthult!

Her på Katthult er hver dag fylt med humor, omsorg, lek og læring!

Vi har plass til 25 barn, så her er det alltid noen å leke med, både inne og ute.

BARNA PÅ KATTHULT 2017-2018

Vi har fokus på å være mye ute, både på tur og ute i barnehagen. Vi  bruker nærområdet vårt masse, og er mye på tur blant annet i Kystadskogen og på idrettsbanen. I tillegg tar vi oss av og til lengre turer, det er alltid stas å kjøre buss og trikk!

Vi ser fram til lavvoleirukene våre, en uke på høsten og en uke på våren, der turer, lek og moro i skogen, og nistemat er høydepunkter.

Katthult har "året rundt" som tema gjennom hele barnehageåret, og vi finner gjerne høst- og vårtegn, og vi observerer hvordan naturen endrer seg. Utover barnehageåret vil vi også ta tak i temaer som barna viser interesse for.

På Katthult jobber vi mye med relasjoner, både mellom voksne og barn, og barna imellom. Dette er noe de voksne har et stort fokus på, og vi setter høyt det å møte andre mennesker på gode måter. Vi proiriterer å være tilstede for barna og hjelpe dem i samspillet.